Käytännön ohjeita ohjelmistoon liittyen

Hellocon lähestyy ja on aika julkaista pari käytännön asiaa ohjelmistoon liittyen!

Pajat


Pajoihin voi ilmoittautua aulassa sijaitsevassa infopisteessä ennen pajan alkua (paitsi Prinsessapitsi -työpajaan, johon on ennakkoilmoittautuminen Helloconin fb-ryhmässä). Ethän ilmoittaudu jos et ole varma pajaan tulostasi. Jos et mahdu ennakkoilmoittautuneiden listalle kannattaa käydä vielä kysymässä pajan alkaessa pajan vetäjältä, josko joku ennakkoilmoittautunut henkilö ei ole saapunut paikalle. Kaikissa pajoissa on rajatusti tilaa, joten jos haluat erityisesti johonkin tiettyyn pajaan niin kannattaa mennä ilmoittautumaan mahdollisimman nopeasti tapahtuman alussa.

Saavu pajaan hyvissä ajoin ennen sen alkua. Tällä varmistat ettei paikkaasi anneta jollekin muulle. Huomio että kaikissa pajoissa on materiaalimaksu, varaa sitä varten käteistä ja mielellään tasaraha.


Lolita Complex meet&greet

Jonottamisen Lolita Complexin tapaamista varten saa aloittaa korkeintaan 15 min ennen sen alkua. Jonottaminen ei saa tukkia kulkureittejä eikä häiritä muuta käynnissä olevaa ohjelmaa. Glorian henkilökunnan ja vänkäreiden ohjeita tulee noudattaa.

Toivotan kaikille todella mukavaa tapahtumaa, Helloconissa nähdään!